Gdje pronaći najbolju Paella u Barceloni, Španjolska

Rick Steves' Andalucía: The Best of Southern Spain (Srpanj 2019).

Anonim

Paella, iako tradicionalno valencijska rižina, vrlo je popularna jela u Barceloni. Njegova lokacija na moru čini plodovima mora paella vrhunski izbor. No, s gotovo svakim restoranom koji nudi ovo poznato jelo, svaki koji navješćuje da najbolje služi, gdje možete naći najbolju paolu u gradu? Pročitajte naš vodič da biste saznali.

Spremi na popis želja

Facebook

La Mar Salada

Smješten u Port Vellu, luka u La Barceloneti, La Mar Salada dugo je iskusan u umjetnosti paune. La Mar Salada ima fantastičan jelovnik; njihova paenska plodovi mora osobito su ukusna zahvaljujući stručnoj osposobljenosti za pripremu ribe i domaće svježe ribe. Cijene oko 20 eura i poslužuju najmanje 2 osobe, gosti mogu birati paellu s škampima i školjkama na škampi.

La Mar Salada, Passeig Joan Borbó, 59, Barcelona 08003

Spremi na popis želja

Facebook

Elche

Elche se nalazi u sadašnjem susjedstvu Poble-Sec i rezultat je više od 50 godina teškog, obiteljskog rada. Posluživanje tradicionalnih plodova mora ili kokošjih paola, kao i pahuljica s ribom i škampima, ima puno izbora. Restoran je savršen za one na proračun, jer je nešto više jeftinije nego u drugim top paella restorana. Ime Elche odnosi se na rodni grad vlasnika, koji se nalazi u domovini paune: Valencia. Dakle, za autentičnu paolu s desetljećima rada iza nje, Elche je moram posjetiti.

Elche, C / Vila I Vilà, 71, Barcelona 08004

Spremi na popis želja

Facebook

Postavite Portes

Početni život kao prijateljski kafić, ovaj veliki i uspješan restoran jedan je od klasičnih mjesta za jelo u Barceloni. Važno je da je Set Portes poznat po svojoj uvijek savršenoj paoli. Dobivajući ime s sedam javnih vrata, ovo je veliki i prepun restoran koji nudi jela po povoljnim cijenama, kao i brojne kulturne aktivnosti. Paella u Set Portes dolazi u svim vrstama sorata. Gosti mogu birati između tradicionalnih paella s rižom i mesom, povrćem ili ribom, pa čak i neke inovativne paune poslužene s rezancima ili još više pahama od riže poput riže.

Postavi Portes, Passeig Isabel II, 14, 08003 Barcelona

Restoran Can Sole

Restoran, španjolski, $$ $

Spremi na popis želja

Facebook

Restoran Can Sole

Više informacija

Uto - čet:

13:00 - 16:00 sati

Uto - čet:

20:00 - 23:00

Pet - sub:

13:00 - 16:00 sati

Pet - sub:

20:30 - 23:00

Sunce:

13:00 - 16:00 sati

4 Carrer de Sant Carles, Barcelona, ​​Španjolska

+34932215012

Posjetite web stranicu

Otvoren od 1903. godine, još jedan ribarski restoran u četvrti Barceloneta, Restoran Can Sole, ima tematski ukras u stilu mornara, a poznat je i po klasičnoj pauli. Restoran Can Sole poslužuje tradicionalne verzije ovog neodoljivog jela. Kvalitetna kuhinja, poslužena uz strast i istinsko znanje o kuhanju tradicionalnih jela, nema sumnje da je paella ovdje među najboljima u gradu.

Može Sole, Carrer de Sant Carles, 4, Barcelona 08003

En Casa

Posljednje, ali sigurno ne manje važno, nedvojbeno je jedno od najboljih mjesta za jesti paella u kući. Upoznavanje s lokalnim stanovništvom dio je putničkog iskustva i budući da je paella tradicionalni obiteljski ručak u nedjelju poslijepodne, nije neobično da se pozove u nečiji dom da uživaju u zajedničkom zajedničkom obroku. Iz iskustva jasno je da je pašnja baka uvijek najbolja, pa ako dobijete priliku uživajte u okusu kuhanja lokalnog, čije srce uvijek je u svojim tradicionalnim jelima.